Verzending

 • Gratis verzending binnen België vanaf 250 EUR
 • Bij bestellingen onder de 250 EUR wordt er een transportkost aangerekend van 6,95 EUR. 
 • Voor internationale zendingen binnen Europa wordt er een transportkost aangerekend van 12 EUR. The fee for international shippings (Europe) is 12 EUR. 
    
   Binnenlandse zendingen worden meestal verwerkt door DPD als aangetekende zending. Hierbij kan men elke zending online opvolgen aan de hand van een trackingnummer, waardoor men de status van elke zending op elk moment van de dag kan raadplegen. Het pakket wordt verzonden naar een adres of ophaalpunt naar keuze. 
   Voor een internationale zending binnen Europa wordt er samengewerkt met ofwel Bpost, GLS of DPD. Men kan hier elke zending online opvolgen aan de hand van een trackingnummer, waardoor men de status van elke zending op elk moment van de dag kan raadplegen. Het pakket wordt verzonden naar een adres of ophaalpunt naar keuze. 
   De klant kan ook opteren om hun pakket af te halen in de winkel, deze optie is altijd gratis. Bij afhaling dient de betaling wel al voldaan te zijn via de webshop (of overschrijving). 
    
   WANNEER KAN JE JE PAKKETJE VERWACHTEN?
    
   Wij proberen in de meeste gevallen, op werkdagen, zaterdag & zondag, een pakket op te sturen binnen de 24 uur na ontvangst van de bestelling EN betaling. Opgelet, pakjes worden niet verzonden op maandag en dinsdag wegens wekelijkse sluitingsdagen. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst tijdens een langere sluitingsperiode van de winkel EN webshop zal het pakket worden verzonden op de eerste dag van het einde van de verlofperiode. Dit zal altijd duidelijk gecommuniceerd worden op de homepagina!
   De leveringsdatum van het pakketje is voor binnenlandse zendingen meestal de volgende dag na de dag van verzending (Messieur is niet verantwoordelijk indien dit door fout van de transporteur een latere leveringsdatum betreft). Voor internationale zendingen reken je meestal 2 a 3 dagen na de dag van verzending.
    
   INTERNATIONALE ZENDINGEN (EUROPA)/ INTERNATIONAL SHIPPINGS (EUROPE)
     
   Naar de meeste Europese landen kan je zonder problemen online een bestelling plaatsen, de verzendingskosten hiervan bedragen 12 EUR. Heb je toch problemen bij het afrekenen kan het zijn dat we dat land niet hebben ingesteld op onze webshop. Neem daarom zeker contact met ons op en dan proberen we dit te regelen! 
   We ship to most countries of the European Union. If you have problems at the check-out it's possible your country isn't set on our webshop. Contact us and we'll try to arrange it! Shipping to countries in the European Union costs 12 EUR.