Messieur - men's concept store

   

OVER ONS

Geopend op 9 maart 2017 in Meise. Het aanbod bestaat uit kleding, schoenen, horloges, zonnebrillen en nog veel meer accessoires. Ons doel is om van elke man een Messieur te maken en dat in een ongedwongen sfeer. Advies nodig? Dat krijg je er zo bij! 

  

BIGGER, BETTER, TOGETHER

Sinds februari 2021 zit Messieur samen met Mamezelle onder één dak! De winkel is pakken groter geworden dan de vorige, maar uiteraard met dezelfde mooie kledij en unieke sfeer!
 

MERKEN

Wij zijn steeds op zoek naar unieke, exclusieve, maar toch betaalbare merken! We hebben voor ieders budget iets in de winkel! Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk samen te werken met merken die op een ecologisch verantwoorde manier produceren (organisch, bewust,...). De meeste merken in ons aanbod zijn Europese merken, waarvan de producten ook deels in Europa worden geproduceerd. 

Momenteel  werken we samen met volgende merken; Castart (Belgisch), Bellerose (Belgisch), Komono (Belgisch), OLOW (Frans), Edmmond (Spaans), Les Deux (Deens), Plain (Deens), Selectedhomme (Deens), Minimum (Deens), Nowadays (Duits), Samsoe Samsoe (Deens), Bolas (Nederlands), Autry (Amerikaans), Karhu (Fins), La Paz (Portugees), Forét (Deens),...   

 

VRAGEN? UP TO DATE BLIJVEN? 

Heb je vragen over wat dan ook? Stuur ons via instagram, facebook of mail ons!

Volg ons ook op instagram en facebook om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes of om inspiratie op te doen voor jouw nieuwe outfit!